Jobb och lägenhet!

Yes, sitter i våran nya lägenhet nu, vi har bott här i en dag och stället ser redan ut som en soptipp. Någon som är förvånad när det gäller mig? Har dock städat idag, japp jag Sanne har städat! Har skrubbat rent hela köket, ishish!

 

Idag har jag och Sara legat på stranden och det har vart sjuukt varmt och vi har fått sjuukt mycket färg! Satt och kollade på alla som surfade och när jag jobbat lite till ska jag hyra mig en bräda, att köpa är duktigt onödigt eftersom jag åker ifrån Surfers Paradise om ca 2 månader! Det var typ 25 grader varmt, mm nice! Jag tycker det är riktigt mysigt att ligga och kolla på alla som surfar, sådant är man inte van vid att se hemma in Sweden! Snart ere min tur att se lika proffsig ut, eller?! 

 

Oh ja! Jobbade igår och det gick superbra! Jobbar som sagt i en parfym butik, som brossan sa 

"Bra för du luktar så äckligt".. He he he! Mamma och Pappa ni får skicka hit min brossa han hade gillat detta stället, den lille räkan!

 

Nu när man bor själv så har man gjort en del upptäckter, ett par väldigt otrevliga sådana, är grymt besviken!

Disken diskar INTE sig själv, kläderna tvättar INTE sig själva och soporna tömmer INTE sig själva. Jag som alltid trott det? Dumma mig! En annan sak jag har problem med är toalettpapper, vadå jag trodde kanske att alla toaletter hade oändligt med toalettpapper, men så vart inte fallet! Och här är det alltid slut på det, och snål som man blivit vill man inte lägga ner pengar på det. Nej, denna toalettpapper saken skrämmer mig alldeles för mycket, mamma och pappa jag är ledsen men jag flyttar nog inte hemifrån på ett tag!

 

 

Eftersom att vi bor 10 meter från stranden typ måste man passa på att utnyttja detta, hade dock velat kvällsbada men man får bara bada på dagarna här för strömmarna är så starka och här finns hajar! Men har man tur träffar man på Hajen Kaj! Det är en trevlig haj som tvingar barn som simmar för långt ut i vattnet att dricka välling! Japp den skräck historian har vi blivit jagade av sen vi var små av mamma och pappa, vi simmade dock aldrig för långt ut, äta välling! Kan det bli värre?

 

 

Nästa helg är det halloween, mohahah!

 

 

 


 


Kommentarer
Postat av: Björn

ha ha ha lovar att skriva mer men jag måste skratta klart först...kan ta en dag eller två :-)



Soporna, toa papper och disken...ha ha ha

2008-10-23 @ 07:13:04
Postat av: Alexandra

HAHA, du är för rolig du. Saknar dig sjukt mkt, <3<3<3

2008-10-23 @ 18:45:55
Postat av: Bert

Sanne!

Du kommer att lyfta högt, alla upptäckter du kommer att göra där nere!

Kram på dig

2008-10-25 @ 10:24:43
Postat av: Anna

Sanne, fan va gött o höra att du lever! Saknar dej faktiskt ganska jääävligt nu. Kom hem så får du julklapp vettja :D

När du kommer hem ska vi dra en fet jävla krogrunda, nu när jag är 18 o allt ;)

Miss u baby!

LOVE <33

2008-10-26 @ 19:09:01
URL: http://ulfiis.blogg.se/
Postat av: Pehpsii

ÅÅÅÅÅH! Jag ÄLSKAR hajar! Jag hade lätt smygit ut på natten i en jolle bara för att få se dem (=

Fan va najs ni ser ut att ha det. Kan glädja dig med att här hemma regnar det och blåser och är allmänt pissigt. kram Pepps

2008-10-27 @ 01:18:47
URL: http://pehpsii.blogspot.com/
Postat av: Jenny-Ann

Först det viktigaste!!!

Många och stora KRAMAR till er båda!!!



Hahaha... Sara har ju också en "räka" ja alltså en brorsa. Jag hjälper honom mer än gärna att packa en väska så han kan se lite mer av världen än vår egen ungdomsgård, dvs källaren där fyra fem grabbar sitter de flesta dagarna i veckan.

Och du om det är något som luktar illa så är det grabbars dojor - kanske de skulle behöva lite parfymprover och dränka in sina sulor med :-)



Lycka till med surfandet - ja det som är IRL, och allt annat ni tar er för.



Kram igen!!!

//Den andra morsan

2008-10-30 @ 23:37:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0