Melbourne

Vi fick ett ryck och drog fran 36 gradiga Darwin till 21 gradiga Melbourne, vi bor pa ett riktigt sketet hostel men glada ar vi for det. Nu ar vi alltsa sa langt bort hemifran man kan komma i Australien typ, haha!
Melbourne ar alltsa Australiens andra storsta stad, vi var ute lite igar och det ar verkligen stort. Kanns faktiskt som det ar mycket storre an Sydney. Anledningen till att vi akte var for att flygbiljetterna hit kostar minst 4000 kr egentligen eftersom det ar sa nara jul, men vi fick en for halften sa mycket ungefar och vi akte igar natt sa vi gjorde det, eftersom att vi ska vara har och ga pa Sensation pa nyar sa ar det bast att vara pa ratt stalle.

Mer bilder kommer senare pa Melbourne och fran Darwin.
ciao!



Jul utan kalle?

Om 21 dagar (for mig, 20 for er) ar det julafton, utan kalle anka for min del. Tack gode gud for YOUTUBE.COM!

Nasta vecka drar vi ner mot Melbourne dar vi ska fira jul och nyar ( SENSATION SENSATION SENSATION, om ngn missat)
OCH jag langtar, stooooooooorstad!! Och ett liiiite kallar klimat, men bara lite! Ingen okenvarme, mm ska bli skont!


Detta ar allsta varat nasta stopp. Melbourne ar Australiens nast storsta stad, efter Sydney.
Och har ska vi stanna till Januari och tokleta efter jobb, for resekassan borjar ta slut.



Och ingen har nog missat vart vi ska fira nyar nagonstanns, just det! Sensation White i Melbourne.
Biljetterna kostade 850 kr och jag hoppas att det kommer bli vart varenda krona!
Ska bli sa himla skont att slippa fira nyar hemma i Helsingborg, slippa hamna pa karnan, haha!


Detta ar da vart vi skall fira varan nyar. Oroa er inte mamma och pappa, dar kommer bara vara 50 000 andra :D

Ska  bli konstogt och trakigt att fira nyar och julafton utan min familj dock!
Inget grymt irriterande vackande morgonskrik av pappsen (NU AR DET JULE FRUKOST, JULE FRUKOST!!) Ingen morgongava? Ingen trisslott? Inga lussebullar? Ingen supertradig vantan tills slakten kommer (den enorma slakten)? Ingen god julemat (for att citera pappa, jule)? Ingen livslang timme spenderandes framfor tvn och kolla pa kalle anka (julklapparna oppnas direkt efter kalle sa gissa vad man egentligen tanker pa?) Ingen grot? Inget fusk for att fa mandeln (NEJ jag fuskar aldrig!! Vinner alltid arligt!)?
Och allt annat som hor till julen. INGA JULKLAPPAR?????????????????????????????????


:(


:(



Men jag far gora det basta av situationen, far laga en egen sketen skinka (eller sno en hel gris da jag inte har rad till skinka)
 Kla ut mig till tomte och hitta en gran nagonstans och dansa runt det, forsoka hamna i julstamning helt enkelt!
Far sitta pa youtube och kolla pa kalle anka och lyssna pa svenska julsanger.

Nu ar det FILMTAJM!

Saknar som vanligt alla dar hemma, jatte mycket!!
Ni far garna skriva fin fina JULE saker till mig, da blir jag glad!
SAKNAR ER.

CIAAAAAOOO!

¿


Darwin city!

Jag holl ut i 3 och en halv dag, sen akte vi fran farmen. Att jobba i 1000 gradig varme var tydligen ingenting for mig. Haha, som pappa sager kommer jag skratta gott at detta nar jag sitter i min lyxvilla, badar jacuzzi och dricker crystal!

Men mangos ar gott iallafall!
Vi har iallafall bott i Darwin city nu i ca en vecka och jag har klagat pa denna staden sen jag kom hit, for det ar inte en lika stor stad som t.ex. Sydney och vi har gatt pa samma gata nu i en vecka och satt samma saker.

I lordags bestamde vi oss for att enda ga ut och testa pa nattlivet (trotts att jag inte ville, haha) och kom hem efter en kvall helt bortom min forvantan.

Vi traffade nagra riktigt sjysta aussis som tyckte vi skulle ga pa en nattklubb som hette Discovery sa dem visade oss vagen dit, sjalv var jag vaaaldigt skeptisk hela vagen dit.. Typiskt mig va?

Och nar vi val var inne blev jag typ, stum. Utsidan pa Discovery ser ut som en trakig liten pub, men under den fanns den storsta nattklubben jag nagonsin vart inne pa, fytusan. Jag blev helt chockad, haha. Dar fick jag ata upp allt jag klagat pa om denna staden. Har aldrig vart pa ett roligare och storre stalle och dar va hur mycket folk som helst, helt galet! Nu vet man iallafall var alla manniskor i Darwin gommer sig! hahaha!

Sa nu tycker jag det ar myyycket mer okej att stanna har, vilket vi ska gora iallafall en vecka till. Vi vantar pa att fa jobb, vi har sokt jobb namligen hos ett foretag som arbetar med att ge ungdomar jobb, andra foretag ringer till detta foretaget och soker arbetare. Jag har kanske ett cafe jobb pa gang, far se hur det blir med det. Hittar vi ingenting har sa drar vi till Melbourne dar vi ska fira jul och nyar.

Hela staden ar redan julpyntad och det kanns hur mysko som helst, 35 gradig varme och julgran? I min lilla svenska hjarna gar det inte ihop nagonstans! Och vad ska jag gora den 24e utan kalle anka och julklappar??
Ligga och sola pa stranden kanske? hehe!


aja, see ya lata!


                                  
              Detta ar typ bara en fjardedel av nattklubben, hur kul som helst!


RSS 2.0